Voorpagina

Live stream vanuit de Kathedraal in Haarlem

Hierbij maken wij u graag attent op de livestream die vanaf morgen dagelijks vanuit de kathedraal in Haarlem verzorgd zal worden:

https://www.bisdomhaarlem-amsterdam.nl/?p=news&id=4093&t=Live+vanuit+de+kathedraal

Elke dag, ook op zaterdag, zal om 9.00 uur de H. Eucharistie gevierd worden door Mgr. J. Hendriks, en op dinsdag, donderdag en zaterdag zal de Aanbidding van het Allerheiligste om 15.00 uur op deze wijze bijgewoond kunnen worden.

Op zondag vindt de viering plaats om 10.30 uur, en in elk geval komende zondag zal deze behalve via de livestream ook via NH-Nieuws (RTV-NH) gevolgd kunnen worden.

Ook andere activiteiten – denk aan de Wereldjongerendag op 5 april – en natuurlijk de vieringen van de Goede Week zullen worden gestreamd. Check de website van het bisdom geregeld om te zien of er andere bijeenkomsten of vieringen via de livestream uitgezonden zullen worden.