Nieuws Voorpagina

Kerstmarkt 2019

Op zaterdag 14 december a.s.wordt de jaarlijkse kerstmarkt gehouden in de St.Petrus’Bandenkerk. Van 10.00-15.00 uur kan er naar hartenlust geshopt worden tussen de leuke kerstspulletjes, maar u kunt er o.a. ook een handgemaakte kerststal aanschaffen of een fraai handgemaakt kerststukje en alles tegen redelijke prijzen! Ook dit jaar is er weer een mooie opgemaakte mand te winnen voor slechts 1 euro en nieuw dit jaar is het Rad van Fortuin waar onder de bezielende leiding van raddraaier Joost v.Westing leuke prijzen te winnen zijn.En……natuurlijk zijn er weer de bekende heerlijke oliebollen! Zorg dat u er bij komt want op…..is…..op! Het lijken toch echt wel goede redenen om op 14 december even bij ons binnen te stappen!? De opbrengst is, zoals altijd, bestemd voor het St.Petrus’Banden restauratiefonds want we hopen nu toch echt binnen afzienbare tijd met de restauratie van onze kerk verder te kunnen gaan en daar is uiteraard veel geld voor nodig! Wij hopen vele kijkers en vooral natuurlijk kopers te mogen begroeten!!!

WELKOM!