Nieuws Voorpagina

Oliebollen

De dagen worden korter, de sint is weer in het land. De kaarsjes worden

s ’avonds  aangestoken. Kortom, de feestdagen komen er weer aan… Op 15 december aanstaande is de jaarlijkse kerstmarkt in onze kerk. Een mooie gelegenheid om wat mooie kerstspulletjes of een kerststukje te kopen. Ook dit jaar mogen we weer oliebollen, appelflappen en saucijzenbroodjes bakken. Zoals u de afgelopen jaren van ons gewend bent kunt u, als u verzekerd wil zijn van bovenstaande lekkernijen, een bestelformulier invullen. Deze liggen achterin de kerk. Dit jaar kunt u uw bestelling ook digitaal doorgeven door het bestelformulier in te vullen op de website: www.sinpetrusbanden.nl . De bestellingen kunnen doorgegeven worden tot woensdag 12 december. Uiteraard zijn er op de markt zelf ook oliebollen te koop (zolang de voorraad strekt). Hopelijk tot ziens bij de kerstmarkt op 15 december! Hartelijke groet, Eric & Anja Kap.